Nöjda kunder ger lönsamma Gym & Fitness Center

Gym och atletklubbar är vår största kundgrupp. Alla lyckade samarbeten vi haft med dessa har gett oss stor praktisk erfarenhet av vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt gym.
En av anledningarna till det är vår grundtanke – att lönsamheten för gymmen ska vara bra. Det är inte svårare än så. Men hur kan vi på Gymleco hjälpa ditt gym att bli lönsammare?
På den här sidan lär vi dig mer.

benat

Resultat

Vår gymutrustning har närmast oöverträffad funktion, vilket är avgörande eftersom kunden tränar för att få resultat. Med andra ord betalar du för maskiner som ger maximal utdelning för både de tränande och ditt gym.

 

Utnyttja ytan effektivt

Vi har också tänkt till när vi designat våra gymmaskiner så att de tar så lite plats som möjligt. Om du använder dig av smarta planlösningar kan fler kunder använda gymmet samtidigt.

 

Utnyttja personalen rätt

Eftersom vår träningsutrustning är lättanvänd och har tydliga instruktionsskyltar belastas personalen mindre av frågor från kunderna om hur utrustningen fungerar.

 

Undvik funktionsavbrott

Våra träningsmaskiners kvalitet gör att du inte behöver lägga pengar på reservdelar eller reparationer. Vi har dessutom marknadens mest generösa garantier.

Detta är bara fyra sätt på hur vi hjälper dig att göra ditt gym lönsamt. Kontakta oss så berättar vi mera!

 

Planlösningar

Oavsett om du ska öppna ett nytt gym eller komplettera ditt existerande sortiment kommer du märka att inredning av lokalen inte alltid är det enklaste. Det gäller att kunna erbjuda kunderna breda valmöjligheter på det utrymme man har att röra sig med.
Därför kan vi erbjuda rådgivning med anpassade layoutförslag när det gäller att optimera din yta och att därigenom få ut det mesta av budgeten. Kontakta oss så kan vi starta en dialog om dina och ditt företags önskemål och förutsättningar.