Ett nytt Gymleco gym!

Nu har äntligen First Class Fitness i Stuvsta öppnat dörrarna för träningssugna medlemmar. Ett fullutrustat Gymleco gym med otroligt snygg inredning och hemmatrevlig miljö! All lycka till er på First Class Fitness!

Gymleco Sälroddsbänk är här!

Gymleco är i full gång med konstruktion av den nya och efterlängtade Sälroddsbänken! Sälrodd är en övning där musklerna trapezius, biceps och baksida axlar står i fokus. Övningen som tidigare har varit bökig att ta fram på gymmet kommer snart att bli den mest populära inom tung styrketräning. Här kommer en första titt på den populära bänken!

Gymlecos Nyhetsbrev 2017

Vill du vara först med att få reda på nyheter, viktig information och kommande evenemang? Ta en del av vår nyhetsbrev redan idag! Skicka din e-mail till info@fitnesstrade.se så ordnar vi det! Veckans nyhetsbrev hittar ni här: Klicka här

Nytt utseende på Gymleco LN6 Löpband

Gymlecos LN6 Löpband har fått ett nytt, ännu snyggare utseende – de fantastiska egenskaperna kvarstår. Med sin stora löpyta, stabila uppbyggnad och bekvämligheter så som Bluetooth anslutning och kylande fläkt gör bandet till ett smart val av konditionsredskap. Passar utmärkt till alla gymanläggningar! Läs mer på produkter 〉 konditionsredskap.

Gymleco stålhantlar

Nu är de här på riktigt – Gymlecos egna stålhantlar! Robusta hantlar med dubbla svetsning av handtaget. Ingen ytbehandling och inget material som tex. krom som kan lossna. Vi på Gymleco vågar nog påstå att de här är de mest hållbara hantlarna som går att hitta i gymvärlden. Och snygga är de också!  Finns från 7,5…

Details

Gymleco Viking Press

Gymlecofamiljen växer! Nu har vi utökat vårt sortiment för strongman utrustning och tagit fram en stabil och välgenomtänkt Viking Press maskin. En kompakt träningsmaskin som inte tar mer plats än en vanlig gymmaskin. Ett utmärkt träningsredskap för stående axelpress, men ger även effektiv träning av hela kroppen. Handtagen ger olika greppmöjligheter vilket ger mångsidig träning.…

Details

Gymlecos nya Hip thrust maskin

Gymleco art 066. Gymlecos fina nyhet som visades under 2015 årets Fitnessfestivalen. Maskinen är kompakt vilket gör den enkel att placera på anläggningen. Ergonomisk ryggdyna som följer och stödjer ryggen längs hela rörelsen och enkla inställningar för smidig användning. Passar alla kroppslängder och former. Troligen framtidens storsäljare bland Gymlecos sortiment för friviktsmaskiner. En riktigt booty booster!

Gymlecos nya hantlar

Här kommer en förhandstitt på Gymlecos nya hantel!

Behöver er anläggning nya hantlar? Se hit! Gymlecos nyaste tillskott är äntligen här. Hanteln är gjord av marknadens bästa gummi, har starkare och tåligare handtag samt erbjuder en ännu snyggare, kompaktare design. Mer information finns på ”produkter” 〉 ”övriga redskap” 〉 ”hantlar”.

Följ Gymleco på twitter, facebook och instagram

Ni har väl inte missat att ni nu kan följa Gymleco på sociala medier? Där har ni möjligheten att ta del av de nyaste uppdateringarna av vårt produktsortiment och olika evenemang. Ni hittar oss under namnet Gymleco/Gymlecoofficial på Twitter, Instagram och Facebook.