ahah

Vi tar hand om ditt företags friskvård

Sjukskrivningar har idag blivit ett av det svenska samhällets största problem som varje år kostar staten och företagen enorma summor. Men vad som är värre än att hundratusentals människor inte kan eller orkar jobba är att dessa personer med enkla medel faktiskt skulle kunna må bättre med hjälp av friskvård.

Hur kan Gymleco hjälpa till med friskvård?

Det bästa sättet att motarbeta utbrändhet och sjukskrivningar är att genom friskvård ge de anställda möjlighet att utföra grundläggande styrke- och konditionsträning på enklast tänkbara sätt, t.ex. på arbetsplatsen. Relativt lite fysisk träning kan markant påverka hälsan och minska risken för förslitningsskador. En annan positiv effekt med friskvård är att personalen får chans till ökad gemenskap eftersom de lättare kan träna tillsammans. Dessutom känner medarbetarna sig mer tillfreds med sig själva och får mer energi för träningen och arbetet. En investering i våra produkter kan med andra ord visa sig mycket lönsam när man beräknar uteblivna kostnader för sjukskrivna medarbetare.

 

Sortiment – träningsutrustning för friskvård

Inom vårt sortiment med utrustning för friskvård finns utrustning som tränar alla delar av kroppen. Varje maskin har en tydlig instruktionstavla så ingen behöver fundera över hur den ska användas.
Utrustningen tar liten plats, är slitstark, prisvärd och framför allt ergonomisk. Tack vare detta gör de som tränar snabbt framsteg, vilket ger dem större motivation att ta tag i sin egen friskvård. Flera av våra maskiner är dessutom anpassade för rehabilitering med tätare viktfördelning i början av magasinet, vilket underlättar för den som är ovan eller har varit skadad.

 

Service

Vi hjälper naturligtvis till med att optimera planlösningen utifrån lokal, förutsättning och budget, att installera utrustningen och instruera den gymansvarige hur den fungerar och underhålls. Om ni önskar kan vi dessutom förmedla kontakt med personliga tränare (PT) som kan föreläsa om kost, träning, ergonomi och hur man bör lägga upp sin friskvård. Våra erfarenheter visar att det ger långsiktigt bra resultat för dem som tränar och ökar motivationen ytterligare.

 

Planlösningar friskvård & företagsgym

Gymleco erbjuder rådgivning med anpassade layoutförslag när det gäller att optimera ditt företags yta och att därigenom få ut det mesta av budgeten. Kontakta oss så kan vi starta en dialog om dina och ditt företags önskemål vad gäller friskvård utifrån dina förutsättningar.