Välkommen till Gymleco 

– Norra Europas största tillverkare av styrketräningsutrustning

Det var med en idé om att förse marknaden med prisvärd träningsutrustning som Gymleco startades år 1994. Ambitionen var att utveckla träningsutrustning med hög funktion och kvalité. Träningsutrustningen skulle belasta muskeln genom hela rörelsen, utan att inverka negativt på lederna. Detta för att alla skulle kunna träna både bättre och längre och därmed få ut mer, såväl amatör som expert. Vi på Gymleco tror på egen tillverkning. Genom egen tillverkning så kortar vi ned produktionstiderna och kan leverera inom extremt korta tidsramar. Därmed har vi även möjlighet att tillverka kundunika produkter som inte finns med i vårt ordinarie sortiment. 

Idag är Gymleco en av de största aktörerna på den Nordiska marknaden och den största i Norra Europa. Vårt huvudkontor är beläget i Stockholm där vi även har produktion, lager och showroom under samma tak. Vi har ett komplett sortiment av styrketränings– och motionsutrustning med återförsäljare över hela Sverige, Skandinavien, Baltiska länder, USA, Irland och Marocko. 

Vi på Gymleco tror på vår egna, svenska design. Diskreta egentillverkade detaljer, slitstarka, ergonomiska och genomtänkta. Designade och producerade efter egen erfarenhet. Med andra ord: egen konstruktion – inga kopior.