GYMLECO – VI UTRUSTAR DITT GYM

Det var med en idé om att förse marknaden med prisvärd träningsutrustning som Gymleco startades. Ambitionen var att utveckla träningsutrustning med hög funktion och kvalité. Träningsutrustningen skulle belasta muskeln genom hela rörelsen, utan att inverka negativt på lederna. Detta för att alla skulle kunna träna både bättre och längre och därmed få ut mer, såväl amatör som expert.Idag har vi på Gymleco ett komplett sortiment av styrketränings– och motionsutrustning och vi är en av de största aktörerna på den nordiska marknaden. Vi vill att våra kunder ska se oss som en totallösning och en lönsam investering. Genom dialog med kunden skapar vi innovativa och optimala lösningar. Med andra ord: egen konstruktion – inga kopior.

Vi på Gymleco tror på egen tillverkning. Genom egen tillverkning så kortar vi ned produktionstiderna och kan leverera inom extremt korta tidsramar. Vi på Gymleco har även möjlighet att tillverka kundunika produkter som inte finns med i vårt ordinarie sortiment.

Alla maskiner slutmonteras och besiktigas innan leverans. Hårda kontroller garanterar minimalt med fel på Gymleco produkter. Gymleco strävar efter nordisk design. Diskreta egentillverkade detaljer, slitstarka och genomtänkta. Standard utrustning finns alltid i lager hos oss eller någon utav våra återförsäljare. Maskiner levereras alltid monterade, men under ytan gömmer sig avancerad mekanik som måste justeras av en utbildad montör.

Svensk Design

Egen Tillverkning

Oöverträfflig Funktion

Personlig Service