Gymleco referenser

Här nedan hittar ni ett litet urval av Gymlecos referenser. Bland dessa finns både stora gymanläggningar och hemmagym. Vissa är belägna i Sverige och andra utomlands. 

First Class Fitness, Stockholm

First Class Fitness i Stuvsta är ett komplett Gymleco gym med allt ifrån Gymlecos hantlar, viktskivor och övrig tillbehör till friviktsmaskiner, viktmagasinmaskiner och konditionsutrustning.

Läs mer

GymLeco Spordiklubi, Estonia

Träningsanläggningen GymLeco är ett Gymleco gym i Estland – utrustad med bland annat en maskinpark där stort sortiment av Gymlecos utrustning finns.

Läs mer

Fredrik Fällbacks hemmagym

Alla träningsgladas dröm – ett hemmagym av högsta kvalité. Det har Fredrik åstadkommit med Gymlecos utrustning från topp till tå. Förutom hantlar, viktskivor och basutrustning så har även detta hemmagym Strongman utrustning.

Skapa ditt hemmagym

Core Gym Club, Stockholm

Core Gym Club har sedan start dragit in lojala medlemmar som ännu idag uppskattar anläggningens upplägg med bland annat en varierande maskinpark. Gymmet har ett kortsystem där medlemmar har möjligheten till dygnet runt öppettider. Anläggningen är beläget i centrum mitt i Västerhaninge, söder om Stockholm.

Fitnessfestivalen i Stockholm

Flera år i rad har Gymleco, utöver en egen monter under mässan, sponsrat varierande utrustning till Sveriges största träningsmässa – Fitnessfestivalen. Bland sponsrade utrustningar hittar vi Street Workout ställning, vår populära Dipställ och Chinsräcke som de använder till tävlingarna.

Interested In Working With Us?

Get In Touch