Gymlecos referenskunder

– Vi inspireras av våra kunders passion för träning –

 

Gymlecos kunder är en härlig blandning av allt från privatpersoner som byggt sina drömmars hemmagym till företagsgym och stora gymanläggningar. Många är belägna i Sverige och Skandinavien, andra utanför Europa. En gemensam nämnare för våra kunder är att de alla uppskattar hög kvalitet och framförallt låga underhållskostnader av sina gymmaskiner. Se nedan för några utvalda nöjda kunder. 

First Class Fitness, Stockholm

First Class Fitness i Stuvsta är ett komplett Gymleco gym med allt ifrån Gymlecos hantlar, viktskivor och övriga tillbehör till gymmaskiner som friviktsmaskiner, viktmagasinmaskiner och konditionsutrustning

24-7 Fitness, Estonia

Träningsanläggningen, mer känt vid namn ”GymLeco Spordiklubi” är ett Gymleco gym i Estland – utrustad med bland annat en maskinpark där flertalet av Gymlecos gymmaskiner finns.

Fredrik Fällbacks hemmagym

Alla träningsgladas dröm – ett hemmagym av högsta kvalité. Det har Fredrik åstadkommit med Gymlecos utrustning från topp till tå. Förutom hantlar, viktskivor och basutrustning så har även detta hemmagym Strongman utrustning.

Core Gym Club, Stockholm

Core Gym Club har sedan start dragit in lojala medlemmar som ännu idag uppskattar anläggningens upplägg med bland annat en varierande maskinpark som innehåller Gymlecos gymmaskiner.

Gymmet har ett kortsystem där medlemmar har möjligheten till dygnet runt öppettider. Anläggningen är beläget Västerhaninge centrum, söder om Stockholm.

The Nox Box Company

The Nox Box Company grundades för ca 3 år sedan av en kille med stort hjärta och passion för funktionell fitness. Av passionen utvecklades en box fylld med gemenskap och vision som idag inspirerar många andra boxar. 

Under vinterhalvåret 2018-2019 kommer Gymleco bli en stolt samarbetspartner till en av Stockholms och även Sveriges bästa crossfitboxar – The Nox Box Company.

Najadens Fitness Center

För över 20 år sedan öppnade ett riktigt robust källargym Söder om Stockholm. Närmare sagt Najadens Fitness Center, belägen centralt i Haninge. Gymleco har haft äran att vara med från start och Najaden har än idag ett urval Gymleco maskiner från 90 talet – still going strong. 

Najaden är ett riktigt bra referensgym för oss på Gymleco, eftersom maskinerna där bevisar att kvaliteten håller riktigt länge – trots riktigt tung styrketräning.

Fitnessfestivalen, Sverige

Flera år i rad har Gymleco, utöver en egen monter under mässan, sponsrat varierande gymmaskiner och utrustning till Sveriges största träningsmässa – Fitnessfestivalen.

Bland sponsrad utrustning hittar vi Street Workout ställning, vår populära Dipställ och även Chinsräcke som används till tävlingarna.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med?

Behöver du bättre utrustning till ditt gym?

Trött på  hantlar som går sönder efter endast några år?

Funderar du på att starta ett eget gym?

Hur kan vi på Gymleco hjälpa ditt gym att bli lönsammare?