Rätt träningsmaskiner för rehabiliteringsträning hjälper dig snabbare tillbaka

Det är allmänt känt att rehabilitering måste bedrivas med extra stor försiktighet så att inte träningen, som syftar till att hjälpa till att läka och stärka kroppen, orsakar ännu värre skada. Att undvika felaktig belastning är avgörande för att utövaren ska kunna nå framsteg utan att skada sig.

rehab

Vi har lösningen

Eftersom alla våra standardmaskiner är konstruerade för att följa kroppens naturliga rörelsemönster kan de med fördel användas för rehabiliteringsträning. Men vi har dessutom en speciellt framtagen rehabserie, vilken lämpar sig ännu bättre för detta. Skillnaden är att maskinernas viktmagasin är anpassade med extra tät viktfördelning i början för att minska slitage på muskler och leder. Vi har även gjort startläget ställbart. Vi kan också anpassa magasinen ännu mer efter dina önskemål. Som en extra bonus fungerar våra maskiner också för ”friskträning” när skadan har läkt.

 

Planlösningar

Oavsett om du ska öppna en ny lokal för sjukgymnastik eller komplettera ditt existerande sortiment kommer du troligtvis stöta på de problem som är vanliga vid inredning av en lokal. Det gäller att kunna erbjuda kunderna breda valmöjligheter på det utrymme man har att röra sig med.
Därför kan vi erbjuda rådgivning när det gäller att optimera din yta och att därigenom få ut det mesta av budgeten. Kontakta oss så kan vi starta en dialog om dina och ditt företags önskemål och förutsättningar.