Funderar du på att starta ett eget gym? 
Då har du kommit rätt!

Gym och atletklubbar är vår största kundgrupp. Alla lyckade samarbeten vi haft med dessa har gett oss stor praktisk erfarenhet av vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt gym. En av anledningarna till det är vår grundtanke – att lönsamheten för gymmen ska vara bra. Det är inte svårare än så. Men hur kan vi på Gymleco hjälpa ditt gym att bli lönsammare?

Gymleco erbjuder rådgivning med anpassade layoutförslag när det gäller att optimera anläggningsytan och att därigenom få ut det mesta av budgeten. Kontakta oss så kan vi starta en dialog om dina önskemål utifrån dina förutsättningar. Våra erfarenheter visar att det ger långsiktigt bra resultat för dem som tränar och ökar motivationen ytterligare. Vår gymutrustning har närmast oöverträffad funktion, vilket är avgörande eftersom kunden tränar för att få resultat. Med andra ord betalar du för maskiner som ger maximal utdelning för både de tränande och ditt gym. Vi har också tänkt till när vi designat våra gymmaskiner så att de tar så lite plats som möjligt. Om du använder dig av smarta planlösningar kan fler kunder använda gymmet samtidigt.

w

Rådgivning

l

Planering

Leverans

Invigning

Utmaningen

Att köpa ny utrustning till ett helt gym kostar en del, samtidigt som invigning av ett gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta ett eget gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på Gymleco hjälper gärna till att tackla eventuella utmaningar.

Lösningen

Vi på Gymleco har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att kontakta oss redan idag för att komma ett steg närmare drömmen om ett eget gym!

Interested In Working With Us?

Get In Touch